четвер, 21 лютого 2019 р.

Зустріч з лікарем-героєм

У День пам'яті, 20 лютого учні 4-Б класу (керівник Пинка Н.М.) мали цікаву та пізнавальну зустріч із учасником бойових дій, учасником АТО – Орєховим Богданом Ігоровичем. Цілий рік він рятував бійців на передовій (станиця Луганська). Його кличка – Док у 80 бригаді.



Богдан Ігорович рятував життя поранених бійців, коли уламки зрешетили їхні тіла. Зі всіх поранених, якими опікувався лікар-герой, на жаль, двох вояк не вдалося врятувати від смерті. Під жахливими обстрілами він копав окопи. На собі ніс 34 кг вантажу, з яким йому доводилось бігти, повзти під ворожими кулями. Не раз їх накривали мінометні обстріли.
         Дуже цікавими були розповіді нашого гостя-героя. Учні ставили йому дуже багато запитань. Слухачі дізналися, що гармата танку може вистрілити до 5 км, що в танку є 2 кулемети, про важкий кулемет АК-47.
         Сьогодні там тривають інтенсивні бої. Цвіт нашої нації стоїть на захисті України. А Богдан Ігорович сьогодні працює лікарем у нашому місті.
         Також дуже багато він розповів про свою професію, про інфекційні хвороби,  як з ними боротися та остерігатись їх. Учні, вчителі, медична сестра щиро дякували лікарю-герою. А Надія Михайлівна подарувала йому оберіг достатку і миру.
         Учні готують листівки та вітання воїнам до свята. Віримо, що мир буде, і все у нас буде добре, бо ми маємо чудових захисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар